Kliniekbon is een onderdeel van Krachtkoop. Voor het gebruik van de informatie op de sites van Krachtkoop gelden de onderstaande beperkingen. Door de informatie te gebruiken waarvoor een hyperlink naar deze disclaimer is opgenomen stemt u in met deze beperkingen.

Krachtkoop besteedt de nodige zorg aan het totstand komen en actualiseren van de informatie op de webpaginas die u raadpleegt. Ondanks deze zorg is het mogelijk dat de inhoud onjuist en/of onvolledig is.

De informatie op de webpaginas is strikt bedoeld ter orientatie, zonder garantie of waarborg wat betreft de geschiktheid voor een specifiek doel.

Krachtkoop is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van sites of bestanden van derden waarnaar links zijn geplaatst.

Krachtkoop is niet aansprakelijk voor de gevolgen van ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de informatie op de webpaginas.

U sluit Krachtkoop uit van iedere aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden in of onvolledigheid van de informatie op de webpaginas.