Wat is Krachtkoop de organisatie achter kliniekbon?

Krachtkoop is de naam van het consumentencollectief van Nederland voor mensen die een cosmetische behandeling overwegen. U moet hierbij denken aan: ooglaserbehandeling en lensimplantatie, haartransplantatie, ooglidcorrectie, borstvergroting, borstlift, borstverkleining, cosmetische tandheelkunde, liposculpture, facelift, rimpelbehandeling, neuscorrectie, oorcorrectie, kincorrectie, buikwandcorrectie, permanent ontharen, bleken van tanden.

U laat een cosmetische behandeling pas doen nadat u zich grondig heeft laten informeren over alle voor- en nadelen. Vaak zijn er ook grote bedragen mee gemoeid. Het is dus logisch dat het enige tijd duurt voordat u besluit daadwerkelijk een cosmetische behandeling te ondergaan. Overweegt u binnen afzienbare tijd dan wel binnen enkele jaren een cosmetische behandeling dan is deze site voor u zeer geschikt. Omdat u niet de enige bent!

Gedurende 5 jaar recht op korting!

Wij bieden u enerzijds ruim de tijd en alle informatie om de cosmetische behandeling verder te overwegen en anderzijds het uitzicht op een aantrekkelijke korting zodra u de cosmetische behandeling daadwerkelijk ondergaat.
Om te kunnen profiteren van deze prettige combinatie meldt u zich aan als deelnemer voor de cosmetische behandeling die u overweegt. U heeft dan gedurende 5 jaar na de aanmelding recht op korting bij een kliniek waar Krachtkoop mee samenwerkt. Voor dit recht vragen wij u bij aanmelding een éénmalige kleine bijdrage.

Klik op “Aanmelden” (rechts onder, of links in het menu) en uw aanmelding is zo geregeld. Na uw aanmelding zenden wij u een deelnamecertificaat. Dit is een kortingsbon voor de desbetreffende cosmetische behandeling die maar liefst 5 jaar geldig is.

Uiteraard bent u niet verplicht om gebruik te maken van deze kortingsbon. U bepaalt nog altijd zelf of u de cosmetische ingreep laat doen.

Vertrouwd door samenwerking met Rabobank

Met de Rabobank zijn een paar belangrijke afspraken gemaakt. Alle deelnemersbijdragen komen binnen op een speciale rekening “deelnemersgelden”. Pas na 5 jaar wordt uw bijdrage van deze bijzondere rekening overgeboekt naar een gewone bankrekening van Krachtkoop! In de tussentijd mag het geld op de rekening “deelnemersgelden” uitsluitend worden gebruikt voor eventuele terugbetalingen aan deelnemers. Voor informatie over deze mogelijke terugbetalingen klik hier. De bank ziet er op toe dat de rekening “deelnemersgelden” niet voor andere doeleinden wordt gebruikt! Bij geen enkel (internet)bedrijf in Nederland zult u deze klantvriendelijke regeling tegenkomen!!

Hoogte van de korting
Uiteraard is de korting een veelvoud van de deelnemersbijdrage. U begrijpt dat de korting hoger kan worden indien wij meer deelnemers hebben. Meld u daarom snel aan en versterk het collectief!

Indien u klikt op een cosmetische behandeling links in het menu en vervolgens op “klinieken” dan krijgt u een overzicht van de korting per kliniek. Om voor de korting in aanmerking te komen moeten deelnemers via deze site het vooronderzoek/gesprek bij de kliniek aanvragen en tijdens het bezoek aan de kliniek het deelnamecertificaat tonen.

Het aanvragen van het vooronderzoek/gesprek doet u door te klikken op de cosmetische behandeling links in het menu en vervolgens op “aanvragen”. Het vooronderzoek of gesprek verplicht u nog niet om de cosmetische behandeling bij die kliniek te ondergaan.

Kwaliteit en keurmerk kliniek

Indien u een cosmetische behandeling overweegt is niet alleen de prijs of een korting belangrijk maar ook de kwaliteit van de kliniek. Vergelijking van de prijs voor een cosmetische behandeling bij een bepaalde kliniek met die van een andere kliniek is pas zinvol indien u ook een vergelijking van de kwaliteit van de kliniek kunt maken.

Gelukkig bestaat er sinds enige tijd een keurmerk voor zelfstandige klinieken die cosmetische behandelingen verrichten. Het ZKN keurmerk (ZKN staat voor Zelfstandige Klinieken Nederland) vormt een waarborg voor de kwaliteit van een kliniek. Voor meer informatie over dit keurmerk klik hier

Vanwege het belang van dit keurmerk hanteren wij de volgende indeling voor klinieken die met ons samenwerken:
• Nederlandse kliniek met ZKN keurmerk.
• Nederlandse kliniek die ZKN keurmerk heeft aangevraagd (zogenaamde proefleden)
• Nederlandse kliniek die ZKN keurmerk (nog) niet heeft aangevraagd
• Buitenlandse kliniek (kan ZKN keurmerk niet krijgen)
Een kliniek zonder het ZKN keurmerk hoeft niet per definitie een mindere kwaliteit te hebben maar zonder toetsing bestaat daar geen zekerheid over. ZKN klinieken worden door een onafhankelijk orgaan bezocht en gecontroleerd.

Vergelijken van klinieken

Wij begrijpen maar al te goed dat de prijs of een korting niet de enige aandachtspunten zijn voor mensen die een cosmetische behandeling overwegen. Daarom nemen wij uitgebreide informatie op over iedere kliniek die met ons samenwerkt.

Alle klinieken die met ons samenwerken zijn verplicht om zeer uitgebreide informatie te verstrekken over allerlei aspecten van de betreffende cosmetische behandeling. Voor ieder aspect kunt u ook de klinieken onderling vergelijken. Dat gaat dus veel verder dan alleen het vergelijken op de prijs. Overtuig u zelf en klik links in het menu op “ooglaserbehandeling en lensimplantatie”, daarna op “klinieken”.
Wij gaan straks voor iedere cosmetische behandeling deze wijze van vergelijken van klinieken mogelijk maken. Krachtkoop is hiermee uniek in Nederland!

Ook hier geldt : hoe meer deelnemers hoe eenvoudiger het wordt om klinieken te bewegen mee te werken aan het vergelijken van veel meer informatie dan alleen de prijs.

Voorkeur voor een bepaalde kliniek?

De doelstelling van Krachtkoop is om voor iedere behandeling met ongeveer tien tot vijftien klinieken een samenwerking aan te gaan. Daarbij proberen wij een redelijke regionale spreiding te realiseren.
Zolang het gewenste aantal klinieken nog niet is bereikt kunt u uw eigen voorkeur kenbaar maken door te klikken op info@krachtkoop.nl U geeft dan aan welke cosmetische behandeling u overweegt en naar welke kliniek uw voorkeur uitgaat. Bij voldoende voorkeursstemmen kunnen wij deze kliniek bewegen een samenwerking aan te gaan. Voor het opgeven van een voorkeur hoeft u nog geen deelnemer te zijn. Wel moet u deelnemer worden voor het ontvangen van de korting.
Het afsluiten van contracten met klinieken is in volle gang. Dit proces wordt uiteraard eenvoudiger naarmate wij meer deelnemers hebben en meer voorkeursstemmen.

Aanbrengvergoeding nieuwe deelnemers

Naast de korting die u geniet indien u de cosmetische behandeling laat doen ontvangt u als deelnemer van ons een vergoeding voor iedere andere deelnemer die u bij ons aanbrengt. Vaak kent u wel iemand uit uw omgeving, in de familie of heeft u een kennis of vriend waarvan u weet dat ook hij of zij een bepaalde cosmetische behandeling overweegt. U kunt deze mensen wijzen op onze site. Indien zij zich vervolgens aanmelden met u als tipgever dan betalen wij u een vergoeding uit. U ontvangt voor maximaal 4 nieuwe deelnemers een vergoeding.

Nog meer voordelen voor deelnemers
Subitems:
» Niet geschikt voor de behandeling?
» Wordt uw behandeling vergoed?
» Kortingen via andere organisaties?
» Kortinggarantie!
» Geen samenwerkende klinieken?
» Altijd voordeel bij Krachtkoop
In sommige situaties heeft u recht op teruggave van de deelnemersbijdrage of betalen wij u zelfs tweemaal de deelnemersbijdrage uit. Zie voor een toelichting de bovenstaande quick links. U zult merken dat deelname aan Krachtkoop altijd voordeel oplevert! Deze betalingen zijn wel gebonden aan spelregels om misbruik daarvan te voorkomen. Deze spelregels vindt u terug onder de deelnamevoorwaarden (klik op “Aanmelden” en dan op “Voorwaarden”)

Privacy gewaarborgd en geen ongewenste reclame
De gegevens die u bij deelname aan ons opgeeft zijn zeer summier en niet medisch van aard. Deze gegevens worden door ons niet aan derden verstrekt behalve aan de kliniek waar u een vooronderzoek of gesprek wenst. De klinieken krijgen van ons verder alleen informatie over het aantal deelnemers. Wanneer u een vooronderzoek of gesprek wenst bij een kliniek worden uw gegevens aan uitsluitend deze kliniek doorgegeven. U wordt niet lastig gevallen met reclame in welke vorm dan ook. Kortingen en andere belangrijke zaken voor onze deelnemers staan gewoon op onze site en u bepaalt zelf óf en wanneer u deze wilt zien.

Contact

Wij doen er alles aan om onze dienstverlening zo helder mogelijk weer te geven. Toch kan het zijn dat u daarover nog bepaalde vragen heeft. U kunt uw vragen of opmerkingen doorgeven door een e-mail te sturen naar info@krachtkoop.nl. Wij streven ernaar om binnen één dag uw e-mail te behandelen. Puur inhoudelijke vragen over de behandelingen zelf kunt u uiteraard beter stellen bij het bezoek aan de kliniek.

1 reactie

 1. Geachte medewerk(st)er,

  Na lang zoeken heb ik gelukkig uw website gevonden. Ik hoop dat u bereid bent de navolgende vragen te beantwoorden, ik wil er eventueel gerust voor betalen hoor.

  haartransplantatie

  Ik ben een man van 60 jaar en verlies vooral de laatste 2 jaar steeds meer hoofdhaar. In het begin op mijn kruin maar gaandeweg wordt het haar overal bovenop mijn hoofd steeds dunner. Ik overweeg een haartransplantatie.

  Ik heb de volgende vragen:
  1. Ik lees op internet dat veel haartransplantaties in Turkije succesvol worden uitgevoerd en aanmerkelijk goedkoper zijn. Er wordt geschermd met zeer deskundige artsen die de operatie uitvoeren en met verschillende keurmerken waaraan de operaties voldoen. Tegelijkertijd hoor ik dat de operaties in Turkije helemaal niet altijd succesvol zijn en de resultaten ook tegenvallen.
  Wat is nu de waarheid? Kunt u me vertellen waarom het verstandiger is om de operatie in Nederland te laten uitvoeren? Of is het wel mogelijk het verantwoord te laten doen in Turkije maar moet je dan met een aantal zaken nadrukkelijk rekening houden danwel de kliniek in Turkije zorgvuldig selecteren.?
  2. Verder zie ik op uw site slechts 1 kliniek in Veldhoven die aan uw keurmerk eis voldoet. Waarom zijn andere klinieken in Nederland niet op uw site opgenomen? Scheelt dat echt veel in kwaliteit van de artsen of operatie?
  3. Tenslotte: ik opteer voor de FUE techniek. Ik lees ook op internet dat er aanvullend technieken zijn de haargebieden op het hoofd die nog gezond en volbehaard zijn, preventief te behandelen om de kans op haaruitval daar te verkleinen. Zijn u technieken daarover bekend en waar worden die uitgevoerd?
  4. Is het verstandig in 1 keer zoveel mogelijk haren te verplaatsen met FUE of is het verstandig om een deel van het donorgebied te sparen voor een tweede transplantatie na enkele jaren indien nodig?
  5. -ik slik bloedverdunners (xarelto 20 mg per dag): ik begrijp dat als ik hier enkele dagen voor operatie mee stop, dat dan bij mij gewoon een haartransplantatie kan worden uitgevoerd, zie ik dat goed?

  Liposuctie en/of buikwandcorrectie

  Mijn vriendin is 50 jaar en zou graag een smallere taille willen krijgen met een operatieve ingreep.

  Ik heb de volgende vragen:
  6. Welke ingreep is daarvoor wss het meest geschikt: liposuctie en/of buikwandcorrectie?
  7. Ik hoor ook hier veel mensen spreken om deze operaties in Turkije succesvol te laten uitvoeren, met deskundige artsen en keurmerken, en wederom tegen lagere kosten etc. Tegelijkertijd hoor ik vorige week van een bevriende arts die in Nederland in een ziekenhuis werkt, dat het regelmatig voorkomt dat de operaties in Turkije helemaal niet altijd succesvol zijn en de resultaten ook tegenvallen. Hij komt deze mensen dan op zijn spreekuur tegen. Hij raad operatie in Turkije stellig af.
  Wat is nu ook hier de waarheid? Kunt u me vertellen waarom het verstandiger is om dit type operaties in Nederland te laten uitvoeren? Of is het wel mogelijk het verantwoord te laten doen in Turkije maar moet je dan met een aantal zaken nadrukkelijk rekening houden danwel de kliniek in Turkije zorgvuldig selecteren.?

  Ik ben echt op zoek naar de juiste antwoorden op deze vragen. Ik ben bereid eventueel te betalen voor de gemaakte kosten voor het beantwoorden van deze vragen!

  Indien u het antwoord niet weet, zou u me dan de instanties kunnen vermelden waar ik de antwoorden wel kan krijgen.

  Veel dank!!
  Met vr groet,

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie