Linkpartners

 

Meest Gezocht

 

EEN NUTTIGE VERGOEDING NA EEN COSMETISCHE INGREEP

U overweegt een cosmetische ingreep? Wij geven een vergoeding voor uw beoordeling van de kliniek. Deze bedraagt afhankelijk van de behandeling die u laat doen 15 tot 50 Euro. Voor leden van Kliniek BON is de vergoeding twee keer zo hoog dus 30 tot 100 Euro.

Onze vergoeding komt altijd bovenop een eventuele korting van de kliniek zelf en wordt ook betaald als de behandeling vergoed wordt door uw zorgverzekeraar. 

Kliniek BON staat voor Kliniek Beoordelen Op Nuance. Wij hebben voor iedere cosmetische ingreep een afzonderlijke beoordelingssite met een indeling op techniek of behandeld gebied. Onze aanpak maakt bovendien nepbeoordelingen onmogelijk.

Zo werken we samen met u aan een professioneel en betrouwbaar platform met referenties voor cosmetische ingrepen. En dat is bijzonder waardevol voor iedereen die in de toekomst een cosmetische ingreep gaat overwegen. 


Een nuttige vergoeding na een cosmetische ingreep
Een nuttige vergoeding na een cosmetische ingreep

Een nuttige vergoeding na een cosmetische ingreep
Het werkt heel simpel


Leg het eerste contact met een kliniek door het indienen van een vrijblijvende aanvraag op deze site. Klik links op de cosmetische behandeling die u overweegt en ga naar "Aanvragen".


Stuur een e-mail naar info@kliniekbon.nl waarin u de afspraak voor de behandeling aan ons bevestigt zodra deze met de kliniek is gemaakt.


Geef na de laatste controle in de kliniek uw beoordeling op onze speciale beoordelingssite voor de behandeling.

De helft van onze vergoeding wordt betaald aan het eind van de maand waarin de behandeling gedaan wordt en de andere helft aan het eind van de maand waarin u de beoordeling geeft.

Lees hier onze voorwaarden.

Is de beste kliniek voor u nog niet bij Kliniek Bon aangesloten ? Verdien snel 500 Euro!


Stel dat u cosmetische chirurgie of een ooglaserbehandeling wilt laten doen bij een kliniek die voor u het beste is maar die nog niet bij Kliniek BON is aangesloten. Wijs deze kliniek dan op ons waardevol initiatief en vraag of zij daaraan mee willen doen. Wij betalen u een vergoeding uit van 500 Euro als de kliniek zich daarna bij ons aansluit. Heeft u interesse, vraag dan eerst naar de voorwaarden door een e-mail te sturen naar info@kliniekbon.nl

Wordt lid van Kliniek BON en verdubbel onze vergoeding

U overweegt een cosmetische ingreep? In dat geval is het zinvol om voor de behandeling die u overweegt 
lid te worden van Kliniek Bon. Voor een lidmaatschap betaalt u een kleine eenmalige bijdrage.

Voor leden is onze vergoeding twee keer zo hoog.
Voorwaarde is wel dat u al lid moet zijn op het moment dat u een aanvraag voor een kliniek indient.

Leden hebben bovendien recht op een vergoeding voor het aanbrengen van andere leden.


U wilt eerst nog meer informatie over cosmetische ingrepen lezen?

Klik links in het menu op de cosmetische behandeling die u overweegt en u kunt daarover uitgebreide informatie lezen. U kunt dan ook zien welke klinieken voor deze behandeling bij Kliniek Bon zijn aangesloten en de vergoedingen die wij uitbetalen. U kunt ook op de links hieronder klikken.


OOGLASERBEHANDELING  LENSIMPLANTATIE  HAARTRANSPLANTATIE  OOGLIDCORRECTIE  PERMANENT ONTHAREN  TANDEN BLEKEN  RIMPELBEHANDELING  BORSTVERGROTING  BORSTVERKLEINING  BORSTLIFT  LIPOSCULPTUUR  BUIKWANDCORRECTIE  NEUSCORRECTIE  KINCORRECTIE  FACELIFT  OORCORRECTIE  LITTEKENCORRECTIE  GEBITSCORRECTIE  SCHAAMLIPCORRECTIE     


Zoeken

 

Nieuws